Admitere online

Având în vedere situația actuală generată de evoluția COVID-19, procesul de admitere 2020 la programele de studiu ale celor 19 facultăți ale UB a fost adaptat astfel încât majoritatea facultăților oferă viitorilor studenți și masteranzi un proces online de înscriere și admitere, în vederea respectării măsurilor de distanțare socială recomandate de autorități.

Astfel, pentru a veni în sprijinul candidaților din acest an, Universitatea din București oferă posibilitatea depunerii online a actelor necesare înscrierii, precum și posibilitatea achitării online a taxei de înscriere, prin completarea formularului disponibil la adresa www.po.unibuc.ro.

Accesează mai jos platformele de înscriere online pentru facultăţile care au dat start înscrierii:

* presupune completarea datelor personale într-un formular electronic înaintea înscrierii efective și ține loc fișei de date personale a candidatului (una dintre cele două fișe cerute la înscriere). Acest pas este obligatoriu și eficientizează procesul de înscriere. Înscrierea va avea loc la facultate, în sediul din strada Pitar Moș, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în vigoare la data respectivă.

** platformă valabilă pentru înscrierea la specializările din cadrul Facultății din București.
Pentru Filiala Buzău înscrierile se fac aiciiar pentru Filiala Focșani înscrierile se fac aici.

#hailaUB | cum să te înscrii online la #admiterea2020

Pentru că #admiterea2020 este un pic altfel, l-am invitat pe Rareș să ne explice cum stă treaba cu online-ul și cât de simplu și de rapid poți deveni student al Universității din  Bucureștiului. Vezi care sunt pașii și ce trebuie să faci în videoclipul de mai jos.

Completează-ți dosarul și #hailaUB. Ne vedem în toamnă!

Noutăți Admitere