Miercuri, 25 iulie 2018, începând cu ora 9:00, se va desfăşura înscrierea și interviul de admitere pentru cel de-al treilea ciclu al programului masteral în științe cognitive “Open Mind”, la secretariatul Facultății de Filosofie (Spl. Independenței, nr. 204).

Acest ciclu cuprinde cursuri despre raționament, memorie, conștiință, teoria minții, dezvoltare cognitivă și cerebrală, cunoaștere socială, cultură, evoluția minții, neuroștiința socială și limbaj.

“Open Mind” este un program de doi ani în cadrul căruia predau experți străini și români în ariile principale ale științelor cognitive. Primul curs va începe în luna octombrie 2018 și va fi susținut de profesori din universități din Germania, Elveția, Finlanda, Marea Britanie, Franța, Austria, Ungaria, Statele Unite și România.

Calendarul preliminar al cursurilor poate fi accesat aici, iar datele exacte ale cursurilor vor fi anunțate în luna septembrie pe site-ul programului. Programul masteral se încheie cu o lucrare elaborată într-una din ariile de predare sub îndrumarea profesorului coordonator.

Cursurile sunt intensive, cu o durată între două și trei săptămâni, alternând între predare și seminare, au loc în cursul săptămânii după-amiaza, începând cu ora 16:00, și sâmbătă dimineața.

Prezența și participarea activă la cursuri sunt obligatorii. Limba de predare și comunicare profesională a programului masteral este engleza.

Mai multe detalii cu privire la programul masteral “Open Mind” pot fi accesate aici.